Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Els malsons de l’Higini, una sorpresa sota el llit, l’assassinat de l’Eulàlia, la fixació per una mà i, per rematar-ho, un gintònic acompanyat d’un conjunt de mariatxis. El plaer, la por, la mort, l’amor i el desig es troben en l’univers de situacions i personatges de La dona que somiava mariatxis.
El resultat és una fusió de melodies i paraules, la música i les històries es barallen i alhora s’embolcallen, es donen força, s’emfasitzen per arribar al públic d’una manera diferent i excepcional.

ASSUMPTA MERCADER

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 13 de juliol, 2018 - 21:00h.

Pati Biblioteca. Gratuït. LA DONA QUE SOMIAVA MARIATXIS. L’Assumpta a les paraules i en Pau a la guitarra elèctrica presenten un espectacle que uneix la veu amb les notes i els acords. Un espectacle per gaudir de la paraula i la música d’una manera indestriable. Per emocionar-se, riure i, sobretot, passar una bona estona en companyia d’en Pau i l’Assumpta.

Els malsons de l’Higini, una sorpresa sota el llit, l’assassinat de l’Eulàlia, la fixació per una mà i, per rematar-ho, un gintònic acompanyat d’un conjunt de mariatxis. El plaer, la por, la mort, l’amor i el desig es troben en l’univers de situacions i personatges de La dona que somiava mariatxis.
El resultat és una fusió de melodies i paraules, la música i les històries es barallen i alhora s’embolcallen, es donen força, s’emfasitzen per arribar al públic d’una manera diferent i excepcional.

Situació

ASSUMPTA MERCADER

Calella
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella