Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

16.30 h, a la plaça del Maresme, ball amb el Duet Ària, adreçat a la gent gran de la ciutat. Amb la participació dels Geganters i Grallers de Calella. Tot seguit, i amb la col·laboració dels Veïns del Rierany dels Frares, se’ls oferirà un berenar.

17.00 h, al carrer de Sagnier, animació infantil, Idolls Party, titelles i mascotes de gomaescuma amb bombolles, neu, balls i jocs en un divertit espectacle ple de música i colors a càrrec d‘Oh Show & Events. Hi haurà berenar per a tota la mainada a càrrec dels veïns del carrer Sagnier.

17.15 h, cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella amb la participació dels bastoners de l’Escola Salicrú i Udols de Foc. Itinerari: pl. del Maresme, c. de Balmes, c. de l’Església fins a la pl. de l’Ajuntament.

18.00 h, al passeig de Manuel Puigvert, concert i ball a càrrec de l’orquestra Parfills. En cas de pluja, es farà a la Fàbrica Llobet-Guri.

18.15 h (aproximadament), a la plaça de l’Ajuntament, balls protocol·laris a càrrec del Geganters i Grallers de Calella i mostra de balls dels bastoners de l’Escola Salicrú. Presentació i apadrinament a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Calella de la nova bèstia de foc “Lea” de l’Associació Udols de Foc i ball de la Llopa.

19.30 h, a la Riera Capaspre, entre Diputació i Jovara, plantada de la 10a Trobada de Bestiari. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.

21.30 h, al carrer Puig de Popa, sopar al carrer organitzat per l’AVV Codina.

22.00 h, a la Riera Capaspre, sortida de la cercavila de la 10a Trobada de Bestiari. Itinerari: Jovara, Batlle, pl. de l’Església, Bisbe Sivilla i pl. de l’Ajuntament amb ball del bestiari. Participació: La Llopa de Calella, Udols de foc de Calella, Drac Antonot de Sabadell, Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa, Boc de Can Vernet de Sant Cugat, Cuca de Castellbisbal, Drac Ceballot de Montornés, Drac El Cabrot del Vendrell, Gos Cancerber de Canovelles, Pàjara de Terrassa, i Rosegaescrots i la Bruixa Isolda de Cabrera. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.

00.00 h, al Pati de l’Os, concert de Festa Major amb els grups Hora de Joglar i Red Shoes. Entrada gratuïta. En cas de pluja es farà a la Fàbrica Llobet-Guri.

FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE I SANTA JULITA DE CALELLA 2018

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

dissabte, 16 de juny, 2018

Agenda de tarda/vespre aquí:

16.30 h, a la plaça del Maresme, ball amb el Duet Ària, adreçat a la gent gran de la ciutat. Amb la participació dels Geganters i Grallers de Calella. Tot seguit, i amb la col·laboració dels Veïns del Rierany dels Frares, se’ls oferirà un berenar.

17.00 h, al carrer de Sagnier, animació infantil, Idolls Party, titelles i mascotes de gomaescuma amb bombolles, neu, balls i jocs en un divertit espectacle ple de música i colors a càrrec d‘Oh Show & Events. Hi haurà berenar per a tota la mainada a càrrec dels veïns del carrer Sagnier.

17.15 h, cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella amb la participació dels bastoners de l’Escola Salicrú i Udols de Foc. Itinerari: pl. del Maresme, c. de Balmes, c. de l’Església fins a la pl. de l’Ajuntament.

18.00 h, al passeig de Manuel Puigvert, concert i ball a càrrec de l’orquestra Parfills. En cas de pluja, es farà a la Fàbrica Llobet-Guri.

18.15 h (aproximadament), a la plaça de l’Ajuntament, balls protocol·laris a càrrec del Geganters i Grallers de Calella i mostra de balls dels bastoners de l’Escola Salicrú. Presentació i apadrinament a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Calella de la nova bèstia de foc “Lea” de l’Associació Udols de Foc i ball de la Llopa.

19.30 h, a la Riera Capaspre, entre Diputació i Jovara, plantada de la 10a Trobada de Bestiari. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.

21.30 h, al carrer Puig de Popa, sopar al carrer organitzat per l’AVV Codina.

22.00 h, a la Riera Capaspre, sortida de la cercavila de la 10a Trobada de Bestiari. Itinerari: Jovara, Batlle, pl. de l’Església, Bisbe Sivilla i pl. de l’Ajuntament amb ball del bestiari. Participació: La Llopa de Calella, Udols de foc de Calella, Drac Antonot de Sabadell, Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa, Boc de Can Vernet de Sant Cugat, Cuca de Castellbisbal, Drac Ceballot de Montornés, Drac El Cabrot del Vendrell, Gos Cancerber de Canovelles, Pàjara de Terrassa, i Rosegaescrots i la Bruixa Isolda de Cabrera. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.

00.00 h, al Pati de l’Os, concert de Festa Major amb els grups Hora de Joglar i Red Shoes. Entrada gratuïta. En cas de pluja es farà a la Fàbrica Llobet-Guri.

Situació

FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE I SANTA JULITA DE CALELLA 2018

Calella
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella