Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Dos músics amb una llarga experiència musical amb un repertori molt amè i divertit que ens faran passar una molt bona vetllada amb versions com: Creedence, Brian Adams, Bon Jovi, Tina Turner, Fito, El Ultimo de la Fila, Sopa de Cabra…

“Desenchufados” al Sis B

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 13 de juliol, 2018 - 23:00h.

“Desenchufados”. Duet acústic de versions de totes les èpoques de Pop & Rock. Pablo Barba (percussió i veu) i Jordi Mora (guitarra i cors). Al Sis-B.

Dos músics amb una llarga experiència musical amb un repertori molt amè i divertit que ens faran passar una molt bona vetllada amb versions com: Creedence, Brian Adams, Bon Jovi, Tina Turner, Fito, El Ultimo de la Fila, Sopa de Cabra…

Situació

“Desenchufados” al Sis B

Av. Bon Pastor 6.
Malgrat
Tel.: 93 761 18 49.
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat