Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Sense separar-se del Blus i R & B ni del seu característic so HONKER, Dani ha volgut portar la seva música a un extrem més elèctric i per això ha necessitat reunir a alguns dels millors músics de blues del país com : Victor Puertas (Hammond i piano), Balta Bordoy (guitarra) i Marc Ruiz (bateria) que formaran un còctel explosiu amb una nit que serà vibrant i molt enèrgica!!!!

Celebració 6è Aniversari del Sis-b

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 15 de juny, 2018 - 23:00h.

El 6 és un número especial pel Sis-b i aquest ha de ser una celebració també molt especial. Per això amb motiu d’aquest aniversari ens fa molta il·lusió presentar-vos al reconegut saxofonista i cantant Big Dani Pérez amb el seu nou projecte Big Dani Blues Four que han actuat en els festivals més prestigiosos d’Europa. Al Sis-B.

Sense separar-se del Blus i R & B ni del seu característic so HONKER, Dani ha volgut portar la seva música a un extrem més elèctric i per això ha necessitat reunir a alguns dels millors músics de blues del país com : Victor Puertas (Hammond i piano), Balta Bordoy (guitarra) i Marc Ruiz (bateria) que formaran un còctel explosiu amb una nit que serà vibrant i molt enèrgica!!!!

Situació

Celebració 6è Aniversari del Sis-b

Av. Bon Pastor 6.
Malgrat
Tel.: 93 761 18 49.
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat