Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El Casal de Joves arriba als 10 anys. Una instal·lació més que consolidada al nostre municipi, amb un projecte clar al darrere: Eina de referència per al públic jove de Tordera. Gestionat per la regidoria de joventut i la coordinació de tècnics municipals, el casal proposa (a través de les diverses programacions temporals) un seguit d’activitats que pretenen ajudar, engrescar i involucrar als usuaris de l’instal·lació. A banda de les iniciatives esmentades, el casal de joves ofereix serveis com els de bucs d’assajos musicals, connexió gratuïta d’internet, tallers, cursos i punt d’informació juvenil (carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista, assesorament juvenil…)
Des de ja fa uns mesos, s’està preparant la celebració del xè aniversari. Serà una jornada festiva que tindrà lloc el dissabte 19 de maig.

10è aniversari del Casal de Joves

POBLACIÓ: Tordera

dissabte, 19 de maig, 2018

El Casal de Joves celebrarà el seu 10è aniversari amb una jornada festiva i concerts a la Plaça de l'Església. La programació comptarà amb diverses activitats que s'iniciaran durant la tarda. Actuacions dels diversos grups musicals que han passat pel casal i a més a més, a partir de les 23h de la nit Concert amb els grups Free-Kiss i La Banda del Coche Rojo.

El Casal de Joves arriba als 10 anys. Una instal·lació més que consolidada al nostre municipi, amb un projecte clar al darrere: Eina de referència per al públic jove de Tordera. Gestionat per la regidoria de joventut i la coordinació de tècnics municipals, el casal proposa (a través de les diverses programacions temporals) un seguit d’activitats que pretenen ajudar, engrescar i involucrar als usuaris de l’instal·lació. A banda de les iniciatives esmentades, el casal de joves ofereix serveis com els de bucs d’assajos musicals, connexió gratuïta d’internet, tallers, cursos i punt d’informació juvenil (carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista, assesorament juvenil…)
Des de ja fa uns mesos, s’està preparant la celebració del xè aniversari. Serà una jornada festiva que tindrà lloc el dissabte 19 de maig.

Situació

10è aniversari del Casal de Joves

Tordera
.

Comenta-ho: