Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Inscripcions: els dijous trucant al 93 769 02 01 (ext. 2942). Organitza: Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella.

Xerrada informativa “L’estimulació cognitiva i les adaptacions al domicili”

POBLACIÓ: Calella

dijous, 17 de maig, 2018 - 15:00h.

15.15 - 16.30 h, a la Sala de Juntes de l’Hospital Sant Jaume de Calella, xerrada informativa Grup d’Ajuda Mútua “L’estimulació cognitiva i les adaptacions al domicili” per a familiars amb Alzheimer i altres demències a càrrec de Lidia Vilches, terapeuta ocupacional de l’Hospital de dia.

Inscripcions: els dijous trucant al 93 769 02 01 (ext. 2942). Organitza: Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella.

Situació

Xerrada informativa “L’estimulació cognitiva i les adaptacions al domicili”

Calella
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella