Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

11:00h
Taller de Castellers a l’Avinguda del mar alçada Galeries Pins. Taller a realitzar per part dels Castellers del Maresme “Maduixots” on faran introduccions al món casteller als mes petits. Places limitades segons arribada.
Preu: Gratuït
12:00h
Diada castellera: Un total de 3 colles, Castellers d’Alt Maresme, Castellers Sagals d’Osona i Castellers de Sant Adrià del Besòs  unes 250 persones, es reuniran al passeig a realitzar una diada amb castells de fins 7/8 d’alçada.

Diada castellera a Santa Susanna

POBLACIÓ: Santa Susanna

diumenge, 22 d'abril, 2018 - 11:00h.

Durant tot el matí: Veure detalls aquí:

11:00h
Taller de Castellers a l’Avinguda del mar alçada Galeries Pins. Taller a realitzar per part dels Castellers del Maresme “Maduixots” on faran introduccions al món casteller als mes petits. Places limitades segons arribada.
Preu: Gratuït
12:00h
Diada castellera: Un total de 3 colles, Castellers d’Alt Maresme, Castellers Sagals d’Osona i Castellers de Sant Adrià del Besòs  unes 250 persones, es reuniran al passeig a realitzar una diada amb castells de fins 7/8 d’alçada.

Situació

Diada castellera a Santa Susanna

Santa Susanna
.

Comenta-ho: