Vade.cat al Facebook:

Campanya de Donació de sang a l´Institut Joan Coromines de Pineda de Mar.

POBLACIÓ: Pineda

ÉS PART DE: 

Divendres, 23 Març, 2018 - 15:30h.

DÓNA SANG AL JOAN COROMINES El divendres 23 de març es farà una campanya de donació de sang a l´Institut Joan Coromines de Pineda de Mar. L´acte es durà a terme entre les 15:30 i les 20:00 h, i està organitzat pels alumnes de 1r curs del Cicle formatiu d´Atenció a persones en situació de dependència. Per poder ser donant s´ha de tenir una edat compresa entre els 18 i els 70 anys, i un pes igual o superior als 50 Kg. A més, és important haver ingerit alguna cosa sòlida i líquida, almenys 1 h abans de donar sang. L´objectiu final és conscienciar a la població de la necessitat de mantenir un banc de sang per situacions d´urgència, i aconseguir el màxim de bosses possibles a través de les donacions. A més a més, tothom qui vingui s´endurà un petit obsequi elaborat pels propis alumnes.

Situació

Campanya de Donació de sang a l´Institut Joan Coromines de Pineda de Mar.

C/Extremadura 27.
Pineda
Tel.: 937624709.
Email: a8047832@xtec.cat.
https://agora.xtec.cat/iescoromines/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Pineda

On podeu fer un mos a Pineda