Vade.cat al Facebook:

Diumenge 11, 12.00 h Música Mediterrània .
“Carola Ortiz” Aport.:5€
Presentació del disc “SIRIN”
En ell hi plasma sonoritats mediterrànies, del fado, el flamenc, el Jazz… i influències reals i viscudes en els seus viatges per tot el món, que l’ha portat a actuar amb músics de referència en ciutats com Nova York, Bogotà, Rio de Janeiro, l’Havana, Lisboa, Istanbul, Calcuta… La cantant, clarinetista i compositora de Terrassa ha publicat cinc discos propis i ha col·laborat en més d’una desena de diversos estils.
Carola Ortiz (veu i clarinets), Guillermo Rizzotto (guitarra), Sandrine Robilliard (violoncel), Juan Pablo Balcázar (contrabaix) i col·laboració d’una músic que va conèixer al seu darrer viatge a la Índia, la percussionista i cantant Charu Hariharan.

Cicle de Concerts: “La Barretina Sona”. Músiques del Món amb CAROLA ORTIZ

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 11 Febrer, 2018 - 12:00h.

Cicle de Concerts: "La Barretina Sona". Aquest mes de febrer: Músiques del Món. Aquest diumenge música Mediterrània amb CAROLA ORTIZ

Diumenge 11, 12.00 h Música Mediterrània .
“Carola Ortiz” Aport.:5€
Presentació del disc “SIRIN”
En ell hi plasma sonoritats mediterrànies, del fado, el flamenc, el Jazz… i influències reals i viscudes en els seus viatges per tot el món, que l’ha portat a actuar amb músics de referència en ciutats com Nova York, Bogotà, Rio de Janeiro, l’Havana, Lisboa, Istanbul, Calcuta… La cantant, clarinetista i compositora de Terrassa ha publicat cinc discos propis i ha col·laborat en més d’una desena de diversos estils.
Carola Ortiz (veu i clarinets), Guillermo Rizzotto (guitarra), Sandrine Robilliard (violoncel), Juan Pablo Balcázar (contrabaix) i col·laboració d’una músic que va conèixer al seu darrer viatge a la Índia, la percussionista i cantant Charu Hariharan.

Situació

Cicle de Concerts: “La Barretina Sona”. Músiques del Món amb CAROLA ORTIZ

Travessera del Mercat, 5, 1er.pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936 (Anna).
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat