Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

La Kat i l’Eva viuen una tranquil·la vida de parella sobre un vaixell al Regent’s Canal de Londres. Als trenta-cinc anys, l’Eva vol ser mare, però la Kat no ho veu clar. L’arribada del Roger, un amic de la Kat, donarà aire a la situació: la Kat accepta ser mare, però només si el Roger fos el pare biològic. Decidits a intentar-ho, el trio s’encallarà en una riuada de problemes, malentesos i desitjos amagats.

CineClub: Tierra firme

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 16 de febrer, 2018 - 22:00h.

CENTRE CULTURAL. Títol original: Anchor and Hope. Direcció: Carlos Marques-Marcet. Idioma: Anglès i castellà. PREMIS: Gaudí 2018: 11 nominacions.

La Kat i l’Eva viuen una tranquil·la vida de parella sobre un vaixell al Regent’s Canal de Londres. Als trenta-cinc anys, l’Eva vol ser mare, però la Kat no ho veu clar. L’arribada del Roger, un amic de la Kat, donarà aire a la situació: la Kat accepta ser mare, però només si el Roger fos el pare biològic. Decidits a intentar-ho, el trio s’encallarà en una riuada de problemes, malentesos i desitjos amagats.

Situació

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat