Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

A les 12 h rua de Carnestoltes del poble amb la participació de comparses i carrosses d’aquí i d’allà. Els interessats en participar han de formalitzar la inscripció a través del web municipal www.palafolls.cat complimentant el formulari específic i on també hi ha per a la seva consulta les normes de participació a la festa.
Termini: 7 de febrer.
Quan finalitzi la Rua, hi haurà el lliurament dels trofeus commemoratius i tot seguit festa amb música i servei de bar a la Rambla Les Ferreries/Pàrquing de la zona escolar. A més també hi haurà oferta de pack de menjar: entrepà de botifarra + beguda + bossa de patates – Preu anticipat a El Cafè: 5 euros (fins el 14 de febrer). Preu el mateix dia: 8 euros. Organitza: Comissió de Reis i Carnestoltes i El Cafè.

RUA DE CARNESTOLTES DE PALAFOLLS

POBLACIÓ: Palafolls

diumenge, 18 de febrer, 2018 - 12:00h.

Detall d'activitats:

A les 12 h rua de Carnestoltes del poble amb la participació de comparses i carrosses d’aquí i d’allà. Els interessats en participar han de formalitzar la inscripció a través del web municipal www.palafolls.cat complimentant el formulari específic i on també hi ha per a la seva consulta les normes de participació a la festa.
Termini: 7 de febrer.
Quan finalitzi la Rua, hi haurà el lliurament dels trofeus commemoratius i tot seguit festa amb música i servei de bar a la Rambla Les Ferreries/Pàrquing de la zona escolar. A més també hi haurà oferta de pack de menjar: entrepà de botifarra + beguda + bossa de patates – Preu anticipat a El Cafè: 5 euros (fins el 14 de febrer). Preu el mateix dia: 8 euros. Organitza: Comissió de Reis i Carnestoltes i El Cafè.

Situació

RUA DE CARNESTOLTES DE PALAFOLLS

Palafolls
.

Comenta-ho: