Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

19.00 h, inici de la gran rua del 19è Carnaval de l’Alt Maresme, patrocinada conjuntament pels ajuntaments de Pineda de Mar i de Calella. Sortida de l’av. Mediterrani (cantonada Andorra), av. Hispanitat de Poblenou de Pineda de Mar, i continuació pel c. de l’Església fins a Indústria (cantonada Monturiol) de Calella.
23.00 h, a la Fàbrica Llobet-Guri (Calella), ball amb DJ i lliurament de premis. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Organitza: Comissió del Carnaval de l’Alt Maresme. Informació i inscripcions: www.carnavalaltmaresme.com.

19è Carnaval de l’Alt Maresme

POBLACIÓ: Alt Maresme, Calella, Pineda

dissabte, 17 de febrer, 2018

Detall de l'activitat:

19.00 h, inici de la gran rua del 19è Carnaval de l’Alt Maresme, patrocinada conjuntament pels ajuntaments de Pineda de Mar i de Calella. Sortida de l’av. Mediterrani (cantonada Andorra), av. Hispanitat de Poblenou de Pineda de Mar, i continuació pel c. de l’Església fins a Indústria (cantonada Monturiol) de Calella.
23.00 h, a la Fàbrica Llobet-Guri (Calella), ball amb DJ i lliurament de premis. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Organitza: Comissió del Carnaval de l’Alt Maresme. Informació i inscripcions: www.carnavalaltmaresme.com.

Situació

19è Carnaval de l’Alt Maresme

Alt Maresme, Calella, Pineda
.

Comenta-ho: