Vade.cat al Facebook:

La Barretina Vermella, amb la col·laboració de l`Ajuntament de Malgrat us presenta el que serà la 1a edició de “La Barretina Sona”. Un cicle de 10 concerts de primer nivell i de diferents gèneres musicals, que vol esdevenir en tot un referent a la comarca i omplir de llum i colors musicals una de les sales més emblemàtiques i antigues de Catalunya.

La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella és l’entitat més longeva de Malgrat de Mar i una de les primeres de Catalunya, amb 135 anys d`història i des dels seus inicis, ha estat fundada i dedicada a la dinamització de la cultura en diversos àmbits.
Fa 3 anys, es va començar els concerts vermuts amb molt bona acollida de públic, es per això que hem vist la necessitat de fer un pas més i començar el que serà el primer festival de música “La Barretina Sona” . 3 cicles de concerts que aniran des del 13 de gener fins al 18 de març a uns preus molt populars: Un de cantautors, músiques del món i un cicle de Jazz. La intenció és arribar a ser un festival que es consolidi en uns mesos amb poca activitat cultural al municipi i que sigui un punt d`atracció per visitants de poblacions veïnes.
Noms com Cris Juanico, Joan Masdéu, Judit Nedderman, Laura Simó, entre molts d`altres, visitaran i ompliran de música de primer nivell, una de les sales més emblemàtiques i més antigues de Catalunya.

Esperem que ens pogueu ajudar a difondre aquest cicle i que també puguem comptar amb la vostra presència.

Moltes gràcies
La Barretina Vermella, juntament amb la col·laboració de l`Ajuntament de MalgratComencem aquest cicle amb un dels grans noms del panorama musical en Català.

Cris Juanico que celebra els 13 anys de carrera musical en solitari amb la Gira13, una gira elèctrica de concerts on sonaran les seves cançons més representatives i que té previst trepitjar escenaris d’arreu Les Illes, Catalunya i el País Valencià.
Des d’aquesta visió sonora reviurem el Mediterrani més pur, la natura i les històries singulars dels temes més emblemàtics de Ja T’Ho Diré i els seus discs en solitari. Una aventura emocional teixida amb temes de referència de tota una generació.

Cicle de Concerts, La Barretina Sona: CRIS JOANICO

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 13 Gener, 2018 - 21:30h.

Cicle de concerts: Cantautors del 13 al 27 de Gener: Cris Juanico: dissabte, 13 de Gener a les 21:30. Guillem Roma: dissabte, 20 de gener a les 21.30 i Joan Masdéu: dissabte 27 de gener a les 21.30.

La Barretina Vermella, amb la col·laboració de l`Ajuntament de Malgrat us presenta el que serà la 1a edició de “La Barretina Sona”. Un cicle de 10 concerts de primer nivell i de diferents gèneres musicals, que vol esdevenir en tot un referent a la comarca i omplir de llum i colors musicals una de les sales més emblemàtiques i antigues de Catalunya.

La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella és l’entitat més longeva de Malgrat de Mar i una de les primeres de Catalunya, amb 135 anys d`història i des dels seus inicis, ha estat fundada i dedicada a la dinamització de la cultura en diversos àmbits.
Fa 3 anys, es va començar els concerts vermuts amb molt bona acollida de públic, es per això que hem vist la necessitat de fer un pas més i començar el que serà el primer festival de música “La Barretina Sona” . 3 cicles de concerts que aniran des del 13 de gener fins al 18 de març a uns preus molt populars: Un de cantautors, músiques del món i un cicle de Jazz. La intenció és arribar a ser un festival que es consolidi en uns mesos amb poca activitat cultural al municipi i que sigui un punt d`atracció per visitants de poblacions veïnes.
Noms com Cris Juanico, Joan Masdéu, Judit Nedderman, Laura Simó, entre molts d`altres, visitaran i ompliran de música de primer nivell, una de les sales més emblemàtiques i més antigues de Catalunya.

Esperem que ens pogueu ajudar a difondre aquest cicle i que també puguem comptar amb la vostra presència.

Moltes gràcies
La Barretina Vermella, juntament amb la col·laboració de l`Ajuntament de MalgratComencem aquest cicle amb un dels grans noms del panorama musical en Català.

Cris Juanico que celebra els 13 anys de carrera musical en solitari amb la Gira13, una gira elèctrica de concerts on sonaran les seves cançons més representatives i que té previst trepitjar escenaris d’arreu Les Illes, Catalunya i el País Valencià.
Des d’aquesta visió sonora reviurem el Mediterrani més pur, la natura i les històries singulars dels temes més emblemàtics de Ja T’Ho Diré i els seus discs en solitari. Una aventura emocional teixida amb temes de referència de tota una generació.

Situació

Cicle de Concerts, La Barretina Sona: CRIS JOANICO

Travessera del Mercat, 5, 1er.pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936 (Anna).
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat