Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Intèrprets: Direcció i guió: Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie | Títol original: Zarafa | País: França | Any: 2012 | Música: Laurent Perez

Sinopsi:
Zarafa és un relat d’amistat entre en Maki, un nen de 10 anys, i Zarafa, una girafa òrfena que es convertirà en el regal del rei de França. Hassan, príncep del desert, haurà de complir la perillosa missió de portar Zarafa fins a França, però en Maki està decidit retornar la girafa a la seva llar. Durant el llarg viatge que els portarà des de Sudan fins a París, passant per Alexandria, Marsella i els Alps nevats, en Maki i la Zarafa s’enfrontaran a grans perills i aventures.

ZARAFA

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

dissabte, 3 de febrer, 2018 - 18:00h.

CINEMA | Tots els públics. Animació tradicional, personatges entranyables, humor, tendresa, colors vius, detalls històrics, grans paisatges que rememoren cinema com Lawrence d’Aràbia o l’univers màgic de Miyazaki... Tot això i molt més conformen aquest inoblidable viatge d’aventures sobre la llibertat i el veritable valor de l’amistat.

Intèrprets: Direcció i guió: Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie | Títol original: Zarafa | País: França | Any: 2012 | Música: Laurent Perez

Sinopsi:
Zarafa és un relat d’amistat entre en Maki, un nen de 10 anys, i Zarafa, una girafa òrfena que es convertirà en el regal del rei de França. Hassan, príncep del desert, haurà de complir la perillosa missió de portar Zarafa fins a França, però en Maki està decidit retornar la girafa a la seva llar. Durant el llarg viatge que els portarà des de Sudan fins a París, passant per Alexandria, Marsella i els Alps nevats, en Maki i la Zarafa s’enfrontaran a grans perills i aventures.

Comenta-ho: