Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Companyia: DA.TE Danza
Intèrprets: Direcció teatral: Julia Carazo | Coreografia: Omar Meza | Intèrprets: Inés García i David Barrera | Música original: Diego Neuman Galán

Sinopsi:
Akari és llum en japonès. I també és el nou espectacle de dansa contemporània de la companyia andalusa DA.TE Danza que, de la mà del coreògraf Omar Meza investiga les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire.
La llum, la penombra, l’ombra i la foscor. La necessitat que tenim tots i cadascun de nosaltres d’acostar-nos a una font de llum i d’escalfor, però també d’aclucar els ulls quan ho fem. A través de la dansa, la llum interior de cadascú de nosaltres brilla d’una forma especial i única.

AKARI | El més petit de tots

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

dissabte, 18 de novembre, 2017

Akari és un espectacle adreçat al públic més menut que forma part de la 13a edició d’El més petit de tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits. Edat recomanada: 2 - 4 anys. Aforament reduït. Teatre Clavé. Preu: 6€ Segona sessió a les 18h.

Companyia: DA.TE Danza
Intèrprets: Direcció teatral: Julia Carazo | Coreografia: Omar Meza | Intèrprets: Inés García i David Barrera | Música original: Diego Neuman Galán

Sinopsi:
Akari és llum en japonès. I també és el nou espectacle de dansa contemporània de la companyia andalusa DA.TE Danza que, de la mà del coreògraf Omar Meza investiga les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire.
La llum, la penombra, l’ombra i la foscor. La necessitat que tenim tots i cadascun de nosaltres d’acostar-nos a una font de llum i d’escalfor, però també d’aclucar els ulls quan ho fem. A través de la dansa, la llum interior de cadascú de nosaltres brilla d’una forma especial i única.

Situació

AKARI | El més petit de tots

Tordera
www.teatreclave.cat/estable/akari.

Comenta-ho: