Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

20.30 h, inici dels actes de Sant Joan a Calella i rebuda de la flama de Canigó, organitzats per Òmnium Montnegre. Grup Pa, Vi i Moltó. Agrupació Sardanista Calella. Associació Cívica i Cultural Sant Quirze. ADF Alt Maresme. Assemblea Nacional Catalana. Plataforma Calella Decideix Independència. Associació Teatre Solidari de Calella. Cofraria Setmana Santa Calella i Ajuntament de Calella.
Concentració de vehicles i inici del recorregut pels carrers: rierany dels Frares cantonada Bruguera, Romaní, pàrquing Bartrina, Bartrina, Anselm Clavé, passeig de les Roques, Mar, Sant Jaume, riera de Capaspre, Jovara, Amadeu, Anselm Clavé, pas a nivell fins al camí de la platja.
21.15 h, al passeig de Manuel Puigvert, rebuda de la Flama del Canigó recollida pel Grup Pa, Vi i Moltó i l’Agrupació Sardanista a Malgrat de Mar i encesa del peveter.
21.25 h, lectura del manifest a càrrec de l’Associació Teatre Solidari de Calella.
21.30 h, encesa de la foguera a càrrec dels ADF Alt Maresme.
22.00 h, sopar popular a càrrec de l’Associació Cívica i Cultural Sant Quirze i la Cofraria Setmana Santa Calella.
23.00 h, ball amb el Trio Acustic Box.

Actes de Sant Joan a Calella i rebuda de la flama de Canigó

POBLACIÓ: Calella

divendres, 23 de juny, 2017

Detall de la programació aquí:

20.30 h, inici dels actes de Sant Joan a Calella i rebuda de la flama de Canigó, organitzats per Òmnium Montnegre. Grup Pa, Vi i Moltó. Agrupació Sardanista Calella. Associació Cívica i Cultural Sant Quirze. ADF Alt Maresme. Assemblea Nacional Catalana. Plataforma Calella Decideix Independència. Associació Teatre Solidari de Calella. Cofraria Setmana Santa Calella i Ajuntament de Calella.
Concentració de vehicles i inici del recorregut pels carrers: rierany dels Frares cantonada Bruguera, Romaní, pàrquing Bartrina, Bartrina, Anselm Clavé, passeig de les Roques, Mar, Sant Jaume, riera de Capaspre, Jovara, Amadeu, Anselm Clavé, pas a nivell fins al camí de la platja.
21.15 h, al passeig de Manuel Puigvert, rebuda de la Flama del Canigó recollida pel Grup Pa, Vi i Moltó i l’Agrupació Sardanista a Malgrat de Mar i encesa del peveter.
21.25 h, lectura del manifest a càrrec de l’Associació Teatre Solidari de Calella.
21.30 h, encesa de la foguera a càrrec dels ADF Alt Maresme.
22.00 h, sopar popular a càrrec de l’Associació Cívica i Cultural Sant Quirze i la Cofraria Setmana Santa Calella.
23.00 h, ball amb el Trio Acustic Box.

Situació

Actes de Sant Joan a Calella i rebuda de la flama de Canigó

Calella
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella