Vade.cat al Facebook:

La setmana passada van començar els tallers de cuina vegana a la Bruna, que seran tots els dimecres de 17.30 a 20.30.

– 5 d’abril: formatges.
– 12 d’abril: embotits.
– 19 d’abril: carns.
– 26 d’abril: reposteria.

El canvi a una vida vegana no sempre és fàcil, sobretot per aconseguir desfer-nos i reconstruir les nostres rutines alimentaries. Nosaltres volem donar algunes eines per facilitar aquest aprenentatge i compartir les petites dreceres que ens han servit.

Comptarem amb la presència d’un company, fascinat per la cuina i cuiner, que ens introduirà en les substitucions de menjar d’origen animal. Els tallers seran consecutivament de formatges, embotits, carns i reposteria vegana. Entenem que els noms serveixen per atorgar una identificació ràpida als menjars, evitem iniciar debats absurds sobre si la carn vegana pot, o no, existir.

El taller requereix una aportació de 2 euros per aconseguir els ingredients. Que ningú se senti exclosa per posar preu a l’activitat.

El dimecres 12 hi haurà taller d’embotits:
– Sobrasada (sense gluten)
– Botifarró, també conegut com “morcilla” (sense gluten)
– Xoriço.

Us esperem amb els braços ben oberts.

Taller de cuina vegana II

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

Taller de cuina vegana. Aquesta setmana, embotits. Sobrassada, botifarró i xoriço. Aportació de 2€ per pagar ingredients.

La setmana passada van començar els tallers de cuina vegana a la Bruna, que seran tots els dimecres de 17.30 a 20.30.

– 5 d’abril: formatges.
– 12 d’abril: embotits.
– 19 d’abril: carns.
– 26 d’abril: reposteria.

El canvi a una vida vegana no sempre és fàcil, sobretot per aconseguir desfer-nos i reconstruir les nostres rutines alimentaries. Nosaltres volem donar algunes eines per facilitar aquest aprenentatge i compartir les petites dreceres que ens han servit.

Comptarem amb la presència d’un company, fascinat per la cuina i cuiner, que ens introduirà en les substitucions de menjar d’origen animal. Els tallers seran consecutivament de formatges, embotits, carns i reposteria vegana. Entenem que els noms serveixen per atorgar una identificació ràpida als menjars, evitem iniciar debats absurds sobre si la carn vegana pot, o no, existir.

El taller requereix una aportació de 2 euros per aconseguir els ingredients. Que ningú se senti exclosa per posar preu a l’activitat.

El dimecres 12 hi haurà taller d’embotits:
– Sobrasada (sense gluten)
– Botifarró, també conegut com “morcilla” (sense gluten)
– Xoriço.

Us esperem amb els braços ben oberts.

Situació

Taller de cuina vegana II

Diputació, 30.
Calella
Email: labrunacso@gmail.com.
labrunacso.wordpress.com.

Comenta-ho: