Vade.cat al Facebook:

EL MOMENT VERMUT-CONCERT, AMB LA VEU DE VELLUT DE DESIRÉE DIOUF

Una de les novetats d’aquesta edició de la Pop Up Experience THE SECRET será el moment VERMUT-CONCERT. Fins a 50 participants ens acompayaran i tindran la sort de gaudir de la veu i la presència en escena de Desirée Diouf. Aquesta cantant de mare italiana i pare senegalés (el reconegut músic Jean Ngoor Maack) viu a Barcelona des de fa cinc anys, durant els quals ha demostrat la seva versatilitat i capacitat per emocionar el seu públic amb les seves interpretacions en clau de música soul, jazz, funk, reggae, bossa o, fins i tot, música electrónica experimental. Deixant de banda per un dia el treball en el seu primer disc, Desirée Diouf será una padrina molt especial per a THE SECRET i mentre degustem un vermut previ al dinar (esdeveniment complert), que com sempre estarà ple de sorpreses, ens seduirà tant amb les seves arrels musicals senegaleses com per la seva capacitat de trespassar gèneres amb la seva veu de vellut.

El moment VERMUT-CONCERT està patrocinat per Moritz, Espinaler, Formatges Murgó, Carpier Ahumados, Pernil de Los Pedroches, Del Pagès a Casa i altres socis i partners que anireu descobrint a les xarxes socials de FoodiesOnTour BCN.

MOMENT VERMUT-CONCERT AMB DESIRÉE DIOUF

POBLACIÓ: Alt Maresme, Canet

Diumenge, 24 Abril, 2016 - 12:00h.

De 12 a 14h: Vermut-Concert exclusiu dins de la Pop Up Experience ‘The Secret’. Patrocinat per Moritz, Espinaler, Formatges Murgó, Carpier Ahumados, Pernil de Los Pedroches, Del Pagès a Casa i altres partners. Acompanyats de la veu de vellut de la Desirée Diouf -soul, jazz, funk- ENTRADA: 25€ tot inclòs. Cal reserva prèvia, aforament limitat.

EL MOMENT VERMUT-CONCERT, AMB LA VEU DE VELLUT DE DESIRÉE DIOUF

Una de les novetats d’aquesta edició de la Pop Up Experience THE SECRET será el moment VERMUT-CONCERT. Fins a 50 participants ens acompayaran i tindran la sort de gaudir de la veu i la presència en escena de Desirée Diouf. Aquesta cantant de mare italiana i pare senegalés (el reconegut músic Jean Ngoor Maack) viu a Barcelona des de fa cinc anys, durant els quals ha demostrat la seva versatilitat i capacitat per emocionar el seu públic amb les seves interpretacions en clau de música soul, jazz, funk, reggae, bossa o, fins i tot, música electrónica experimental. Deixant de banda per un dia el treball en el seu primer disc, Desirée Diouf será una padrina molt especial per a THE SECRET i mentre degustem un vermut previ al dinar (esdeveniment complert), que com sempre estarà ple de sorpreses, ens seduirà tant amb les seves arrels musicals senegaleses com per la seva capacitat de trespassar gèneres amb la seva veu de vellut.

El moment VERMUT-CONCERT està patrocinat per Moritz, Espinaler, Formatges Murgó, Carpier Ahumados, Pernil de Los Pedroches, Del Pagès a Casa i altres socis i partners que anireu descobrint a les xarxes socials de FoodiesOnTour BCN.

Situació

MOMENT VERMUT-CONCERT AMB DESIRÉE DIOUF

Alt Maresme, Canet
Tel.: 658 484 236.
Mòbil: 684 078 433.
Email: foodiesontourbcn@gmail.com.
www.foodiesontourbcn.com.

Comenta-ho: