Vade.cat al Facebook:

XERRADA sobre l’aplicatiu “La meva salut” de Cat@Salut

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

Dimecres, 16 Març, 2016 - 18:30h.

Aquesta activitat s'emmarca dins els actes del MES DE LA SALUT a Tordera. Xerrada a càrrec de professionals del CAP Tordera. El Cat@Salut "La Meva Salut" és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut. En aquesta xerrada els professionals del CAP Tordera ens explicaran les seves funcionalitats i com la podem utilitzar. Trobareu més informació sobre aquest aplicatiu i altres al web de Canal Salut: http://canalsalut.gencat.cat/ca

Situació

XERRADA sobre l’aplicatiu “La meva salut” de Cat@Salut

Joan Maragall, 6.
Tordera
Tel.: 937642560.
Email: b.tordera@diba.cat.
www.facebook.com/events/1986232838268751/.

Comenta-ho: