Vade.cat al Facebook:

Practicar tai-txi ens aporta grans beneficis físics i mentals; amb la pràctica es desenvolupa la resistència, la flexibilitat, l’equilibri i la coordinació, a part d’activar una respiració saludable així com uns hàbits relaxats de moviment. Tots els dilluns, al Parc Dalmau, (davant del Pavelló Municipal d’Esports).

Tai-txi amb Calella Marxa

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

Dilluns, 20 Abril, 2015 - 09:30h.

Tots els dilluns, classes de tai-txi per als socis de l'entitat

Practicar tai-txi ens aporta grans beneficis físics i mentals; amb la pràctica es desenvolupa la resistència, la flexibilitat, l’equilibri i la coordinació, a part d’activar una respiració saludable així com uns hàbits relaxats de moviment. Tots els dilluns, al Parc Dalmau, (davant del Pavelló Municipal d’Esports).

Situació

Tai-txi amb Calella Marxa

Parc Dalmau.
Calella
https://www.facebook.com/groups/calellamarxa/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella