Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

SOPAR MARIDATGE TERRES DE PONENT

POBLACIÓ: Pineda

dijous, 19 de març, 2015 - 21:30h.

SOPAR MARIDATGE TERRES DE PONENT DIJOUS 19 DE MARÇ 21,30 HORES(es prega puntualitat) Restaurant diagonal de Pineda de mar CREMA DE GAMBES AMB ENTREBANCS Colors blanc de Cervoles TRENCADISSA D OUS AMB FOIE I PATATES Auzells de Tomàs Cusiné SEPIA SALTEJADA AMB CALÇOTS I ROMESCU Llebre de Tomàs Cusiné VEDELLA GALLEGA AMB SALSA DE PIQUILLOS I PURE DE CARBASSA Cara Nord negre de la Conca de Barberà. FALSOS OUS FERRATS AMB PATATES I KETCHUP Ví Ranci Carratell de Capçanes ( montsant) Cafés o infusions 22,50(Ivã inclos) Maridatge comentat per els someliers Berta Pla de vilaviniteca I Albert acosta vera del Restaurant diagonal Exposició de pintures de Sara Dalmau fetes sobre dogues de vi Per Reserves Restaurant diagonal av Montserrat 19 Pineda de mar telf 937671502

Situació

SOPAR MARIDATGE TERRES DE PONENT

AV MONTSERRAT 19.
Pineda
Tel.: 937671502.
Email: INFO@RESTAURANTDIAGONAL.COM.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Pineda

On podeu fer un mos a Pineda