Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El Montalt és una muntanya de 596 metres que forma part d’un contrafort de la Serralada Litoral Catalana. Es troba localitzat a la comarca del Maresme, entre la serra del Corredor i el Montnegre. El pic del Montalt limita els termes municipals de Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Arenys de Munt i Sant Vicenç de Montalt.

Dimarts amb Calella Marxa

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

dimarts, 17 de febrer, 2015 - 07:30h.

Sortirem des del Parkinsol amb cotxes fins a Arenys de Munt. Un cop aparcats, ens alçarem cap al Montalt . És imprescindible portar esmorzar

El Montalt és una muntanya de 596 metres que forma part d’un contrafort de la Serralada Litoral Catalana. Es troba localitzat a la comarca del Maresme, entre la serra del Corredor i el Montnegre. El pic del Montalt limita els termes municipals de Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Arenys de Munt i Sant Vicenç de Montalt.

Situació

Dimarts amb Calella Marxa

Parkinsol.
Calella
https://www.facebook.com/groups/calellamarxa/.

Comenta-ho: