Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El Dia més curt

POBLACIÓ: Sant Pol

diumenge, 21 de desembre, 2014 - 18:00h.

CINEMA ESPORTIU EN FAMÍLIA 21 DE DESEMBRE - 18 hores Museu de Pintura de Sant Pol de Mar LA SEGONA EDICIÓ DE EL DIA MÉS CURT ARRIBA A SANT POL DE MAR AMB UNA MOSTRA DE CURTMETRATGES INTERNACIONALS DE TEMÁTICA ESPORTIVA IDEALS PER A TOTS ELS PÙBLICS ACTIVITAT GRATUÍTA EL DIA MÉS CURT, un homenatge al curtmetratge que es celebra a molts països del mon en ocasió del dia més curt de l’any, arriba per primera vegada a Sant Pol de Mar aquest diumenge 21 de desembre: una excel•lent mostra de la programació de l'ultima edició del BCN SPORTS FILM FESTIVAL - festival internacional de cinema esportiu de la ciutat de Barcelona - aproparà grans i petits als valors de l’esport. L'esport com element cultural universal esdevé, als sis curtmetratges seleccionats, motiu inspirador per a verdaderes obres d'art on la creativitat s'uneix a un magistral domini de la tècnica.

Situació

El Dia més curt

Pl. de la Vila, 1.
Sant Pol
www.eldiamescurt.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Sant Pol

On podeu fer un mos a Sant Pol