Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El Tai-xi és un art mil•lenari originari de la Xina que combina el moviment amb la meditació, la coordinació i la defensa. Combinarem la pràctica del Tai-xi amb la del Kung-Fu i el Xi-Qung intentant ser fidels als seus origens.
Beneficis del Tai-xi :
El moviment lent i conscient tonifica la musculatura, fa que els tendons es tornin forts i flexibles, ajuda a evitar contractures i lumbàlgies. Com que ens relaxem i alhora ens concentrem, propicia l’emissió d’endorfines (substàncies naturals que segrega el cervell i que ens produeixen sensació de calma, equilibri i alegria) evitant problemes com l’estrès, l’ansietat o la depressió. Millora la circulació sanguínia, manté les pulsacions del cor en uns nivells normals i per això pot ser practicat a qualsevol edat, sense condició física prèvia. Incrementa la flexibilitat corporal reduint la tensió física i mental. Com que treballa sobre l’equilibri postural, practicant-lo corregeix l’alienació de la columna vertebral i per tant redueix o anul•la els dolors d’esquena i d’articulacions.
Es demana venir amb roba còmoda (us podeu canviar en el centre si voleu) i una aportació de 10€ que serà transformada en aliments i seran donats a Càritas Calella.
Inscriviu-vos en aquest mateix correu del centre o
al telf.: 646.216.082 (Marta)

Matinal de Tai-Xi amb Oscar Presa

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

diumenge, 14 de desembre, 2014 - 10:00h.

Diumenge 14, de 10 a 13 h. Taller intensiu de Tai-xi amb Oscar Presa. Aporatció de 10 € que convertim en aliments per Càrites Calella

El Tai-xi és un art mil•lenari originari de la Xina que combina el moviment amb la meditació, la coordinació i la defensa. Combinarem la pràctica del Tai-xi amb la del Kung-Fu i el Xi-Qung intentant ser fidels als seus origens.
Beneficis del Tai-xi :
El moviment lent i conscient tonifica la musculatura, fa que els tendons es tornin forts i flexibles, ajuda a evitar contractures i lumbàlgies. Com que ens relaxem i alhora ens concentrem, propicia l’emissió d’endorfines (substàncies naturals que segrega el cervell i que ens produeixen sensació de calma, equilibri i alegria) evitant problemes com l’estrès, l’ansietat o la depressió. Millora la circulació sanguínia, manté les pulsacions del cor en uns nivells normals i per això pot ser practicat a qualsevol edat, sense condició física prèvia. Incrementa la flexibilitat corporal reduint la tensió física i mental. Com que treballa sobre l’equilibri postural, practicant-lo corregeix l’alienació de la columna vertebral i per tant redueix o anul•la els dolors d’esquena i d’articulacions.
Es demana venir amb roba còmoda (us podeu canviar en el centre si voleu) i una aportació de 10€ que serà transformada en aliments i seran donats a Càritas Calella.
Inscriviu-vos en aquest mateix correu del centre o
al telf.: 646.216.082 (Marta)

Situació

Matinal de Tai-Xi amb Oscar Presa

de les Ànimes 130.
Calella
Mòbil: 646216082.
Email: dikiling@gmail.com.
.

Comenta-ho: