Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

La mescla conscient de les notes, sobre l’harmonia que ens és més propera a occident, cantant intervals o acords més oberts o tancats, més consonants o dissonants, conforma la base sobre la qual els harmònics, o freqüències expressades a qualsevol so natural, poden navegar i mesclar-se per crear una experiència que transcendeix la realitat preciosa de la música, obrint portes a un món de textures i sensacions properes, íntimes i globals de forma fàcil i graciosa.

El Laboratori d’harmònics, és un taller concebut per aprendre a connectar amb el nostre silenci, l’espai des de on pot sorgir la nostra veu neta i relaxada. És un taller per aprendre a cantar meditant, o a meditar cantant.
És un taller per aprendre a escoltar…
Les altes freqüències dels harmònics ens porten amunt, justament perquè són presents avall; o ens porten al Cel, perquè són de la Terra. L’activitat cel•lular, el sistema nerviós, la respiració, el bategar del cor, l’el•lipsi del planeta al voltant del Sol, i la rotació de la Galàxia creen harmònics… La nostre veu és una amalgama d’harmònics…Per tant, el cant conscient d’harmònics, connecta entre sí els aspectes orgànics, terrenals, humans, anímics, amb els aspectes divins de la Unitat de la que tots formem part.
També és un taller per aprendre tècniques de cant.
La ment, ens ajuda a saber que està succeint, a ser conscients de nosaltres mateixos i del que fem. L’aprenentatge sobre l’experiència és ric, és evocador, és un repte i és molt humorístic…
És igual si no saps cantar! O si no saps que és una tercera major, un interval de quarta, una quinta justa o una triada menor… Ho farem junts.
Aprendrem a improvisar sols o sobre una base, farem cercles de so, practicarem i experimentarem intervals o acords senzills… i difícils…, aprendrem a respirar bé per cantar, a relaxar el cos i la ment i per tant la veu, aprendrem a ressonar, a afinar amb precisió, a empastar les veus, a cantar dues notes a l’hora, a aturar el temps mentre cantem…, però sobre tot, i aquest és el meu major repte, aprendrem a ser un sol esser cantant, una sola veu formada per tots els nostres colors, una sola experiència resultat de les experiències de tots, que és el que porto anys practicant amb la coral, i sento com un bon camí per caminar en aquests temps…
Joaquim Manjón és experimentador de la veu de llarga durada, és cofundador de MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir, una coral de cants harmònics que aprofundeix a l’espai accessible des de la connexió amb nosaltres mateixos, i mitjançant l’emissió de la veu clara, relaxada i neta, amb tècniques de cant difònic que permeten a cada cantant emetre dues notes simultàniament.
Aquí tens enllaços per escoltar el que fem:
El nostre treball “Mu” a l’Spotify, si ho tens instal•lat, MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir
A l’Spotify online, (cal crear un compte però és gratuït),
MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir
al Soundcloud i al Youtube.
.

Matinal de cants Harmònics

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

diumenge, 21 de desembre, 2014 - 09:00h.

Dirigeix : Joaquim Manjón Peñalver. Cal inscripció al telf.: 644.420.129 (Joaquim) o als correus: dikiling@gmail.com / joaquin.manjon@arrakis.es Aportació pel taller: 25 €

La mescla conscient de les notes, sobre l’harmonia que ens és més propera a occident, cantant intervals o acords més oberts o tancats, més consonants o dissonants, conforma la base sobre la qual els harmònics, o freqüències expressades a qualsevol so natural, poden navegar i mesclar-se per crear una experiència que transcendeix la realitat preciosa de la música, obrint portes a un món de textures i sensacions properes, íntimes i globals de forma fàcil i graciosa.

El Laboratori d’harmònics, és un taller concebut per aprendre a connectar amb el nostre silenci, l’espai des de on pot sorgir la nostra veu neta i relaxada. És un taller per aprendre a cantar meditant, o a meditar cantant.
És un taller per aprendre a escoltar…
Les altes freqüències dels harmònics ens porten amunt, justament perquè són presents avall; o ens porten al Cel, perquè són de la Terra. L’activitat cel•lular, el sistema nerviós, la respiració, el bategar del cor, l’el•lipsi del planeta al voltant del Sol, i la rotació de la Galàxia creen harmònics… La nostre veu és una amalgama d’harmònics…Per tant, el cant conscient d’harmònics, connecta entre sí els aspectes orgànics, terrenals, humans, anímics, amb els aspectes divins de la Unitat de la que tots formem part.
També és un taller per aprendre tècniques de cant.
La ment, ens ajuda a saber que està succeint, a ser conscients de nosaltres mateixos i del que fem. L’aprenentatge sobre l’experiència és ric, és evocador, és un repte i és molt humorístic…
És igual si no saps cantar! O si no saps que és una tercera major, un interval de quarta, una quinta justa o una triada menor… Ho farem junts.
Aprendrem a improvisar sols o sobre una base, farem cercles de so, practicarem i experimentarem intervals o acords senzills… i difícils…, aprendrem a respirar bé per cantar, a relaxar el cos i la ment i per tant la veu, aprendrem a ressonar, a afinar amb precisió, a empastar les veus, a cantar dues notes a l’hora, a aturar el temps mentre cantem…, però sobre tot, i aquest és el meu major repte, aprendrem a ser un sol esser cantant, una sola veu formada per tots els nostres colors, una sola experiència resultat de les experiències de tots, que és el que porto anys practicant amb la coral, i sento com un bon camí per caminar en aquests temps…
Joaquim Manjón és experimentador de la veu de llarga durada, és cofundador de MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir, una coral de cants harmònics que aprofundeix a l’espai accessible des de la connexió amb nosaltres mateixos, i mitjançant l’emissió de la veu clara, relaxada i neta, amb tècniques de cant difònic que permeten a cada cantant emetre dues notes simultàniament.
Aquí tens enllaços per escoltar el que fem:
El nostre treball “Mu” a l’Spotify, si ho tens instal•lat, MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir
A l’Spotify online, (cal crear un compte però és gratuït),
MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir
al Soundcloud i al Youtube.
.

Situació

Matinal de cants Harmònics

de les Ànimes 130.
Calella
Mòbil: 646216082.
Email: dikiling@gmail.com.
.

Comenta-ho: