Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

sortida a les 7 del matí.Amb cotxes ens arribarem a Collformic, on els aparcarem. Començarem a caminar (1145 m.), i pel Pla de la Barraca, seguirem cap al Turó Gros, fins arribar al Matagalls (1697 m.) on hi haurem arribat amb una mica més d’una hora de camí. Cal dur esmorzar.

Acabat començarem a baixar en direcció al coll Saprunera, per arribar a l’ermita de St. Miquel dels Barretons(1305 m.), i seguir fins al Santuari de St. Segimon(1230). Hi haurem esmerçat, una mica més d’una hora.

Continuarem caminant, ara ja per tornar on tenim els cotxes, a Coll Formic on arribarem després d’una hora de camí.

Excursió que segueix per sobre els 1100 metres, en un ambient una mica alpí.

Segons els que siguem podrem quedar-nos a dinar al restaurant de Collformic, o podrem desplaçar-nos fins a Campins, a un d’aquells restaurants on ja hem anat en alguna altre ocasió, que segurament seria amb preu més ajustat.

Sortida de tot el dia- COLLFORNIC

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

dimarts, 16 de desembre, 2014 - 07:00h.

Sortida de tot el dia per als socis de Calella Marxa.

sortida a les 7 del matí.Amb cotxes ens arribarem a Collformic, on els aparcarem. Començarem a caminar (1145 m.), i pel Pla de la Barraca, seguirem cap al Turó Gros, fins arribar al Matagalls (1697 m.) on hi haurem arribat amb una mica més d’una hora de camí. Cal dur esmorzar.

Acabat començarem a baixar en direcció al coll Saprunera, per arribar a l’ermita de St. Miquel dels Barretons(1305 m.), i seguir fins al Santuari de St. Segimon(1230). Hi haurem esmerçat, una mica més d’una hora.

Continuarem caminant, ara ja per tornar on tenim els cotxes, a Coll Formic on arribarem després d’una hora de camí.

Excursió que segueix per sobre els 1100 metres, en un ambient una mica alpí.

Segons els que siguem podrem quedar-nos a dinar al restaurant de Collformic, o podrem desplaçar-nos fins a Campins, a un d’aquells restaurants on ja hem anat en alguna altre ocasió, que segurament seria amb preu més ajustat.

Situació

Comenta-ho: