Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Puc ensenyar-te a canviar qualsevol creença que et limiti en la teva vida. Per exemple:(no soc prou bo; l’èxit només és per a uns pocs; a la vida no es pot tenir tot; els diners no em cauen dels arbres; ja soc massa gran per canviar, etc.) Aquestes són creences que ens porten a tenir una vida limitada. Però t’ensenyaré que pots aconseguir la vida que realment tots desitgem i mereixem. Per exemple: (És la de m’estimo i m’accepto profundament; confio plenament en mi i en les meves capacitats; soc capaç d’aconseguir qualsevol cosa que em proposi; la vida es fàcil i divertida; etc.)
CONNECTA AMB EL TEU PODER INTERIOR I CONVERTEIX-TE EN EL CREADOR/RA DE LA TEVA PRÒPIA VIDA I DEL TEU CAMÍ DE VIDA.
Totes aquestes creences que ens limiten des de la infantesa, estan emmagatzemades en el nostre subconscient. Podem canviar aquesta informació d’una forma senzilla i eficaç, activant la nostre ment subconscient i aconseguir el que desitgem en qualsevol àrea de la nostra vida (salut, treball, abundància, relacions espirituals etc.)

OBJECTIU DEL CURS
1 – Aprendre a reconèixer les teves pors i donar-les el valor objectiu que les correspon.
2 – Aconseguir viure la teva vida amb calma adaptant-se a les circumstàncies que te brinda la vida.
3 – Coneixeràs els mecanisme biològics que desencadenen l’ansietat.
4 – Sabràs reconèixer les emocions i modular-les racionalment a traves de la conducta.
5 – Aprendre a relaxar-te i a escoltar els missatges del teu cos.
6 – Desfer-te de les teves limitacions mentals (condicionaments), que t’atrapen en un personatge (ego) que no ets tu i que són les causants del teu sofriment.
7 – Gestionar les emocions i desenvolupar l’autoestima.
8 – Connectar amb la teva part creativa.

Xerrada-Presentació del Curs: LA POR A SER NOSALTRES MATEIXOS I A RECUPERAR EL NOSTRE PODER Amb Victòria Morral

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

dissabte, 22 de novembre, 2014 - 11:00h.

La xerrada és gratuïta. Parlarem de com pots reprogramar la teva ment subconscient i realitzar canvis profunds i durables a la teva vida. Traient-hi la por, l'ansietat, l'estrés i la preocupació. Informació i inscripcions al telf.: 722.146.771 (Victòria) o al e-mail: vyctoryamorral@gmail.com

Puc ensenyar-te a canviar qualsevol creença que et limiti en la teva vida. Per exemple:(no soc prou bo; l’èxit només és per a uns pocs; a la vida no es pot tenir tot; els diners no em cauen dels arbres; ja soc massa gran per canviar, etc.) Aquestes són creences que ens porten a tenir una vida limitada. Però t’ensenyaré que pots aconseguir la vida que realment tots desitgem i mereixem. Per exemple: (És la de m’estimo i m’accepto profundament; confio plenament en mi i en les meves capacitats; soc capaç d’aconseguir qualsevol cosa que em proposi; la vida es fàcil i divertida; etc.)
CONNECTA AMB EL TEU PODER INTERIOR I CONVERTEIX-TE EN EL CREADOR/RA DE LA TEVA PRÒPIA VIDA I DEL TEU CAMÍ DE VIDA.
Totes aquestes creences que ens limiten des de la infantesa, estan emmagatzemades en el nostre subconscient. Podem canviar aquesta informació d’una forma senzilla i eficaç, activant la nostre ment subconscient i aconseguir el que desitgem en qualsevol àrea de la nostra vida (salut, treball, abundància, relacions espirituals etc.)

OBJECTIU DEL CURS
1 – Aprendre a reconèixer les teves pors i donar-les el valor objectiu que les correspon.
2 – Aconseguir viure la teva vida amb calma adaptant-se a les circumstàncies que te brinda la vida.
3 – Coneixeràs els mecanisme biològics que desencadenen l’ansietat.
4 – Sabràs reconèixer les emocions i modular-les racionalment a traves de la conducta.
5 – Aprendre a relaxar-te i a escoltar els missatges del teu cos.
6 – Desfer-te de les teves limitacions mentals (condicionaments), que t’atrapen en un personatge (ego) que no ets tu i que són les causants del teu sofriment.
7 – Gestionar les emocions i desenvolupar l’autoestima.
8 – Connectar amb la teva part creativa.

Situació

Xerrada-Presentació del Curs: LA POR A SER NOSALTRES MATEIXOS I A RECUPERAR EL NOSTRE PODER Amb Victòria Morral

de les ànimes 130.
Calella
Mòbil: 722.146.771 .
Email: vyctoryamorral@gmail.com.
.

Comenta-ho: