Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Direcció: Yôjirô Takita.
Pais: Japó any: 2008.
SINÒPSI
Daigo Kobayashi, jove violoncelista d’una orquestra que s’acaba de disoldre, vaga pels carrers sense feina ni massa esperança de trobar-ne. Per això decideix deixar la ciutat i tornar al poble on va néixer acompanyat de la seva dona. Allà aconsegueix una feina como a amortallador: neteja els cosos dels morts, els arregla i els acomiada perquè entrin en l’altre món de la millor manera possible. Encara que ho amaga a la seva dona i el seus veins perquè sap que és un estigma, Daigo descobreix en els rituals de mort l’espurna vital que li faltava a la seva pròpia vida.

PROJECCIONS AL DIKI LING presenta “DESPEDIDAS”.

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 7 de novembre, 2014 - 21:00h.

La projecció tracta el tema de la mort d'una forma molt bella. Després de la pel•lícula hi haurà xerrada-col•loqui amb la Teresa Garcia, Tanatóloga, naturopata i terapeuta en flors de Bach. I també farem una mica de pica-pica. Demanem una col•laboració de 3€ per al manteniment del centre.

Direcció: Yôjirô Takita.
Pais: Japó any: 2008.
SINÒPSI
Daigo Kobayashi, jove violoncelista d’una orquestra que s’acaba de disoldre, vaga pels carrers sense feina ni massa esperança de trobar-ne. Per això decideix deixar la ciutat i tornar al poble on va néixer acompanyat de la seva dona. Allà aconsegueix una feina como a amortallador: neteja els cosos dels morts, els arregla i els acomiada perquè entrin en l’altre món de la millor manera possible. Encara que ho amaga a la seva dona i el seus veins perquè sap que és un estigma, Daigo descobreix en els rituals de mort l’espurna vital que li faltava a la seva pròpia vida.

Situació

PROJECCIONS AL DIKI LING presenta “DESPEDIDAS”.

de les Ànimes 130.
Calella
Mòbil: 646.216.082.
Email: dikiling@gmail.com.
.

Comenta-ho: