Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El santuari de la Mare del Déu del Mont és un santuari marià del bisbat de Girona, situat sobre el pic culminant de la serra del Mont (també coneguda com el Mont o, popularment, la Mare de Déu del Mont), a l’extrem meridional de l’antic municipi de Bassegoda, actualment agregat al d’Albanyà (Alt Empordà). La seva Mare de Déu és considerada la patrona de l’Empordà.
Sortida a les 7 am des del Parkinsol.
Cal dur esmorzar.
Cal inscripció prèvia (informació: Martí Barrera)

Sortida de tot el dia amb Calella Marxa

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

dimarts, 21 d'octubre, 2014 - 07:00h.

Sortida de tot el dia a la Mare de Déu del Mont.

El santuari de la Mare del Déu del Mont és un santuari marià del bisbat de Girona, situat sobre el pic culminant de la serra del Mont (també coneguda com el Mont o, popularment, la Mare de Déu del Mont), a l’extrem meridional de l’antic municipi de Bassegoda, actualment agregat al d’Albanyà (Alt Empordà). La seva Mare de Déu és considerada la patrona de l’Empordà.
Sortida a les 7 am des del Parkinsol.
Cal dur esmorzar.
Cal inscripció prèvia (informació: Martí Barrera)

Situació

Sortida de tot el dia amb Calella Marxa

Sant JOan, 8.
Calella
https://www.facebook.com/groups/calellamarxa/.

Comenta-ho: