Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Gimnàstica basada en moviments lents i precisos per a enfortir flexibilitzar i relaxar el cos i la ment, a més de millorar la salut física i mental. Un mètode de meditació que ensenya a asserenar i concentrar la ment. Millora de l’equilibri cos-ment. Apte per a la salut de tots, moviments suaus, naturals i relaxants, que s’adapten a les possibilitats de cadascú

Grup Esport i Salut – Calella Marxa

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

dilluns, 23 de juny, 2014 - 09:30h.

Taixi al Parc Dalmau, a càrrec del grup Esport i Salut, de l'entitat Calella Marxa (zona del Pins)

Gimnàstica basada en moviments lents i precisos per a enfortir flexibilitzar i relaxar el cos i la ment, a més de millorar la salut física i mental. Un mètode de meditació que ensenya a asserenar i concentrar la ment. Millora de l’equilibri cos-ment. Apte per a la salut de tots, moviments suaus, naturals i relaxants, que s’adapten a les possibilitats de cadascú

Situació

Grup Esport i Salut – Calella Marxa

Parc Dalmau.
Calella
https://www.facebook.com/groups/calellamarxa/.

Comenta-ho: