Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

INSCRIPCIONS ANTICIPADES: 6 euros al compte de “la Caixa”: 2100-1022-11-0200163382 fins divendres 23 a les 13:00h. Referència Marxa Solidària i el nom complert dels inscrits i porteu el resguard el dia de la Marxa.
També dimarts, dimecres i dijous de 18 a 20h al Local Social d’Oncolliga i Calella-Marxa, C/ Sant Joan,8 de Calella i així ja podreu recollir les samarretes, que ja veureu que aquest any son molt “xules” i molt vistoses!
El mateix dia, 8 euros de 7:30h a 8:30h. Nens fins a 7 anys gratuït. Us agrairíem que féssiu les inscripcions anticipades.
Si voleu col·laborar, però no podeu fer la Marxa, podeu fer l’ingrés en el mateix número de compte corrent o venir al local i així emportar-vos la samarreta de record.
RECAPTACIÓ: 100% Causa Solidària.

OBSEQUI: Samarreta, esmorzar i val per una partida de Mini-golf i sorteig de premis entre tots els participants. (Tres caps de setmana en un Vilar Rural, sopars a varis restaurants, lots de productes de diversos establiments, vals per serveis de perruqueria i estètica, obres d’art, així fins a 50 premis que sortejarem a les 11 entre tots els participants.

Marxa Solidària contra el Càncer – Oncolliga Calella – Calella Marxa

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

diumenge, 25 de maig, 2014 - 09:00h.

Sortida : 9 del matí LLoc: Camp de Futbol de Mar de Calella Recorregut: 8 kilòmetres Arribada: Passeig de Mar, Monument a la Sardana.

INSCRIPCIONS ANTICIPADES: 6 euros al compte de “la Caixa”: 2100-1022-11-0200163382 fins divendres 23 a les 13:00h. Referència Marxa Solidària i el nom complert dels inscrits i porteu el resguard el dia de la Marxa.
També dimarts, dimecres i dijous de 18 a 20h al Local Social d’Oncolliga i Calella-Marxa, C/ Sant Joan,8 de Calella i així ja podreu recollir les samarretes, que ja veureu que aquest any son molt “xules” i molt vistoses!
El mateix dia, 8 euros de 7:30h a 8:30h. Nens fins a 7 anys gratuït. Us agrairíem que féssiu les inscripcions anticipades.
Si voleu col·laborar, però no podeu fer la Marxa, podeu fer l’ingrés en el mateix número de compte corrent o venir al local i així emportar-vos la samarreta de record.
RECAPTACIÓ: 100% Causa Solidària.

OBSEQUI: Samarreta, esmorzar i val per una partida de Mini-golf i sorteig de premis entre tots els participants. (Tres caps de setmana en un Vilar Rural, sopars a varis restaurants, lots de productes de diversos establiments, vals per serveis de perruqueria i estètica, obres d’art, així fins a 50 premis que sortejarem a les 11 entre tots els participants.

Situació

Marxa Solidària contra el Càncer – Oncolliga Calella – Calella Marxa

Camp de Futbol de Mar.
Calella
Email: calella@oncolliga.cat.
.

Comenta-ho: