Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Enguany, la caminada tindrà un aspecte solidari, ja que part del preu d’inscripció es destinarà a finançar el projecte de salut maternoinfantil que té l’ONG IPI Cooperació a la ciutat etíop de Woldiya, població amb la qual les Franqueses està iniciant un procés d’agermanament

PARTICIPACIÓ A MARXES POPULARS – CALELLA MARXA

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

diumenge, 27 d'abril, 2014 - 08:00h.

Alguns dels "marxaires" de l'entitat Calella Marxa participarem a la XII Caminada Popular de Les Franqueses. La caminada, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, començarà a les 8 h i el lloc sortida i d’arribada serà la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. La distància a recórrer serà d’uns 19 quilòemtres aproximadament i el preu de la inscripció inclou l’esmorzar, la botifarrada, l’obsequi, els avituallaments i el sorteig de diferents regals.

Enguany, la caminada tindrà un aspecte solidari, ja que part del preu d’inscripció es destinarà a finançar el projecte de salut maternoinfantil que té l’ONG IPI Cooperació a la ciutat etíop de Woldiya, població amb la qual les Franqueses està iniciant un procés d’agermanament

Situació

PARTICIPACIÓ A MARXES POPULARS – CALELLA MARXA

xxx.
Calella
https://www.facebook.com/groups/calellamarxa/.

Comenta-ho: