Vade.cat al Facebook:

Cants Meditatius d’Integració holística transpersonal

POBLACIÓ: Sant Cebrià

CANTS MEDITATIUS, Obre la teva essència a través dels cants vibracionals meditatius harmònics. El cant és un moviment energètic vibracional molt profund ideal per connectar amb nosaltres mateixos, escoltar-nos i sentir-nos. Mitjançant diferents tècniques i jocs de respiració, aprenem a escoltar la nostra vibració en el nostre interior, la nostra intenció en les paraules que diem i l'efecte que aquesta té a l'exterior. Que és Cimatica, Masaru Emoto, la música de les esferes. Vibració. Per a aquesta tècnica no és necessària saber cantar, pot venir a vibrar-se i escoltar-se qualsevol persona SESSIÓ GRUPAL O INDIVIDUAL

Situació

Cants Meditatius d’Integració holística transpersonal

C/ Maresme.
Sant Cebrià
Mòbil: 629326011.
Email: sanahujasan@yahoo.es.
.

Comenta-ho: