Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Concert de Purple Pigs, una banda de versions provinent de Barcelona que repassarà lo bo i millor dels rock de les dècades dels 70, 80 i 90 versionant temes d’artistes com Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Black sabbath, Deep Purple, The Rolling Stones, Boston, Ac/Dc, The Cult, Kiss, Judas Priest, Ramones, The stooges, Pearl Jam, Neil Young, Queen, Lenny Kravitz, Guns´n Roses… Un concert de dos hores i mitja que et farà volar a les èpoques dorades del rock & roll.

Facebook: http://buff.ly/16IJV4R

Concert a la pltja: PURPLE PIGS, Clàssics del Rock dels 60, 70 i 80’s

POBLACIÓ: Calella

dimarts, 27 d'agost, 2013 - 22:00h.

purple pigs banner

Zona 6 Beach Bar – Platja de Calella – Baixant la Riera Capaspre, la primera guingueta a l’esquerra

Concert de Purple Pigs, una banda de versions provinent de Barcelona que repassarà lo bo i millor dels rock de les dècades dels 70, 80 i 90 versionant temes d’artistes com Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Black sabbath, Deep Purple, The Rolling Stones, Boston, Ac/Dc, The Cult, Kiss, Judas Priest, Ramones, The stooges, Pearl Jam, Neil Young, Queen, Lenny Kravitz, Guns´n Roses… Un concert de dos hores i mitja que et farà volar a les èpoques dorades del rock & roll.

Facebook: http://buff.ly/16IJV4R

Situació

Concert a la pltja: PURPLE PIGS, Clàssics del Rock dels 60, 70 i 80’s

Calella
www.facebook.com/Zona6BeachBar.

Comenta-ho: