Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Personatge format en els suburbis, bars, antres nocturns i sales de concerts de Barcelona i voltants una bona nit d’estiu es va ajuntar amb Hernan ’Lucky’  i Manolo Machito, altres dos elements de cura, els qui amb el baix i percussions vàries respectivament, van decidir acompanyar a Willy en aquest nou camí, a crear una nova ruta i qui sap… a donar la volta al món.

http://www.lacaravana.cat/artistas/willy-fuego/

Concert a la platja: WILLY FUEGO

POBLACIÓ: Calella

dilluns, 26 d'agost, 2013 - 22:00h.

willy fuego

Zona 6 Beach Bar – Platja de Calella – Baixant la Riera Capaspre, la primera guingueta a l’esquerra

Personatge format en els suburbis, bars, antres nocturns i sales de concerts de Barcelona i voltants una bona nit d’estiu es va ajuntar amb Hernan ’Lucky’  i Manolo Machito, altres dos elements de cura, els qui amb el baix i percussions vàries respectivament, van decidir acompanyar a Willy en aquest nou camí, a crear una nova ruta i qui sap… a donar la volta al món.

http://www.lacaravana.cat/artistas/willy-fuego/

Situació

Concert a la platja: WILLY FUEGO

Calella
www.facebook.com/Zona6BeachBar.

Comenta-ho: