Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El Pep i l’Alba acostumen a actuar junts, i la Laia ha actuat tant amb el Pep com amb l’Alba, però tenir aquests tres artistes junts no ha passat mai. S’uneixen per primera vegada i de ben segur que serà molt especial.

Concert a la platja: LAIA VEHÍ, PEP GRAU & ALBA MARBÀ

POBLACIÓ: Calella

diumenge, 11 d'agost, 2013 - 22:00h.

Per primera vegada s'uneixen aquestes meravelloses tres veus per oferir-nos un concert molt especial. Zona 6 Beach Bar - Platja de Calella - Baixant la Riera Capaspre la primera guingueta a l'esquerra. Més info a www.facebook.com/Zona6BeachBar

El Pep i l’Alba acostumen a actuar junts, i la Laia ha actuat tant amb el Pep com amb l’Alba, però tenir aquests tres artistes junts no ha passat mai. S’uneixen per primera vegada i de ben segur que serà molt especial.

Situació

Concert a la platja: LAIA VEHÍ, PEP GRAU & ALBA MARBÀ

Calella
Tel.: 606944333.
Email: zona6calella@gmail.com.
www.facebook.com/Zona6BeachBar.

Comenta-ho: