Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Rebelmadiaq neix el 2003, a la ciutat de Granada y se estableix a Barcelona en el 2005.
Durant aquest temps hem carregat amb les nostres maletes de vinils per escenaris, sales, clubs, festivals i esdeveniments de bona part de l’estat i una mica de l’estranger, al mateix temps que hem compartit cartell amb nombrosos sounds, bandes i artistes locals i internacionals, tant de música jamaicana com d’altres gèneres.
A cada actuació procurem reflectir un recorregut per l’ahir i l’avui de la música jamaicana, recollint sons que van des dels fundacionals ska, early reggae & rocksteady, passant per les produccions roots & rub a dub dels 70 i el digital dels 80. Aixi fins arribar al dancehall actual i les noves produccions de so reggae que emanen d’estudis jamaicans i internacionals. Tot en un context on el contacte amb el públic és constant i el ball es fa imprescindible.

+ info: www.facebook.com/rebelmadiaq // www.twitter.com/rebelmadiaq

Reggae Party a la platja: REBELMADIAQ SOUND

POBLACIÓ: Calella

dijous, 18 de juliol, 2013 - 22:00h.

Zona 6 Beach Bar - Calella - Baixant la Riera, la primera guingueta a l'esquerra

Rebelmadiaq neix el 2003, a la ciutat de Granada y se estableix a Barcelona en el 2005.
Durant aquest temps hem carregat amb les nostres maletes de vinils per escenaris, sales, clubs, festivals i esdeveniments de bona part de l’estat i una mica de l’estranger, al mateix temps que hem compartit cartell amb nombrosos sounds, bandes i artistes locals i internacionals, tant de música jamaicana com d’altres gèneres.
A cada actuació procurem reflectir un recorregut per l’ahir i l’avui de la música jamaicana, recollint sons que van des dels fundacionals ska, early reggae & rocksteady, passant per les produccions roots & rub a dub dels 70 i el digital dels 80. Aixi fins arribar al dancehall actual i les noves produccions de so reggae que emanen d’estudis jamaicans i internacionals. Tot en un context on el contacte amb el públic és constant i el ball es fa imprescindible.

+ info: www.facebook.com/rebelmadiaq // www.twitter.com/rebelmadiaq

Situació

Reggae Party a la platja: REBELMADIAQ SOUND

Calella
www.facebook.com/Zona6BeachBar.

Comenta-ho: