Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Al vade.cat us recomanem aquest vídeos sense pretensions però molt ben realitzats:

Sense arribar als vint anys d’edat, Emma Youth es vesteix de soul amb “The Hard Times”; banda formada pel polivalent teclista Jordi Parés, la desconsolada guitarra de Màrius Alfambra i una de les seccions rítmiques amb més groove de l’escena: Indra Vila a la bateria i Ricard Tejada al baix.

El repertori fa un recorregut que va des dels clàssics del soul (Aretha Franklin, Stevie Wonder, Betty Wright, Carla Thomas, Etta James) fins a la música afroamericana actual (Amy Winehouse, Lauryn Hill, Macy Gray).

Tret de la seva pàgina de facebook:

https://www.facebook.com/emmayouth.hardtimes

 

Concert a la platja: EMMA YOUTH AND THE HARDTIMES

POBLACIÓ: Calella

diumenge, 21 de juliol, 2013 - 22:00h.

SOUL, R&B, FUNK etc Zona 6 Beach Bar - Calella - Baixant la Riera, la primera guingueta a l'esquerra

Al vade.cat us recomanem aquest vídeos sense pretensions però molt ben realitzats:

Sense arribar als vint anys d’edat, Emma Youth es vesteix de soul amb “The Hard Times”; banda formada pel polivalent teclista Jordi Parés, la desconsolada guitarra de Màrius Alfambra i una de les seccions rítmiques amb més groove de l’escena: Indra Vila a la bateria i Ricard Tejada al baix.

El repertori fa un recorregut que va des dels clàssics del soul (Aretha Franklin, Stevie Wonder, Betty Wright, Carla Thomas, Etta James) fins a la música afroamericana actual (Amy Winehouse, Lauryn Hill, Macy Gray).

Tret de la seva pàgina de facebook:

https://www.facebook.com/emmayouth.hardtimes

 

Situació

Concert a la platja: EMMA YOUTH AND THE HARDTIMES

Calella
www.facebook.com/Zona6BeachBar.

Comenta-ho: